, strona głównastrona głównao firmiegaleriakontaktstrona główna
<!-- prezentacja odnośników dla przeglądarek nie obs3ugujących SWF --> <a href="http://www.bartex-caraudio.com.pl/index.php?cPath=21" title="Multimedia">Multimedia</a> - <a href="http://www.bartex-caraudio.com.pl/index.php?cPath=22" title="CB-Radia">CB-Radia</a> - <a href="http://www.bartex-caraudio.com.pl/index.php?cPath=23" title="Radia samochodowe">Radia samochodowe</a> - <a href="http://www.bartex-caraudio.com.pl/index.php?cPath=24" title="G3ośniki">G3ośniki</a> - <a href="http://www.bartex-caraudio.com.pl/index.php?cPath=27" title="Redukcje i Ramki">Redukcje i Ramki</a> - <a href="http://www.bartex-caraudio.com.pl/index.php?cPath=25" title="Wzmacniacze">Wzmacniacze</a> - <a href="http://www.bartex-caraudio.com.pl/index.php?cPath=323" title="Czujniki parkowania">Czujniki parkowania</a> - <a href="http://www.bartex-caraudio.com.pl/index.php?cPath=28" title="Z3ącza">Z3ącza - Kostki</a> - <a href="http://www.bartex-caraudio.com.pl/index.php?cPath=325" title="Nawigacja mobilna">Nawigacja mobilna</a> - <a href="http://www.bartex-caraudio.com.pl/index.php?cPath=316" title="Anteny">Anteny</a> - <a href="http://www.bartex-caraudio.com.pl/index.php?cPath=30" title="Akcesoria">Akcesoria</a> - <a href="http://www.bartex-caraudio.com.pl/index.php?cPath=31" title="Hands-free">Hands-free</a>

  Recenzje

Kategorie
● Nawigacja PRZENOŚNA->
● Multimedia NAVI-DVD-TV->
● Radioodtwarzacze->
● Głośniki->
● Wzmacniacze->

● RAMKI radiowe+głośnikowe->
● ZłączaKostki-AUDIO->
● Interfejsy, Adaptory->
● Anteny samochodowe->
● CB-Radia->
● Zestawy głośnomów. GSM->
● Czujniki parkowania->
● Antyradary
● Rejestratory Video DVR
● Alkomaty
● Sprzęt audio MARINE
● Światła dzienne LED
● Akcesoria montażowe->
● KOMIS-UŻYWANE

● USŁUGI
Promocje więcej
Pioneer AVH-Z2000BT
Pioneer AVH-Z2000BT
1.949,00PLN
1.799,00PLN


KENWOOD DDX4017BT + moduł navi z ANDROID
KENWOOD DDX4017BT + moduł navi z ANDROID
2.800,00PLN
2.550,00PLN


Pioneer AVH-X390BT + moduł navi z Windows-CE
Pioneer AVH-X390BT + moduł navi z Windows-CE
2.749,00PLN
2.249,00PLN


Pioneer AVH-X7800BT + moduł navi z Windows-CE
Pioneer AVH-X7800BT + moduł navi z Windows-CE
3.549,00PLN
3.149,00PLN


Pioneer MVH-S100UB
Pioneer MVH-S100UB
249,00PLN
229,00PLN


Pioneer MVH-S100UBG
Pioneer MVH-S100UBG
249,00PLN
229,00PLN


Pioneer MVH-S100UBW
Pioneer MVH-S100UBW
249,00PLN
229,00PLN


Pioneer MVH-S300BT
Pioneer MVH-S300BT
409,00PLN
379,00PLN


Pioneer AVH-Z7000DAB
Pioneer AVH-Z7000DAB
2.999,00PLN
2.749,00PLN


Pioneer SPH-DA230DAB
Pioneer SPH-DA230DAB
2.299,00PLN
2.149,00PLN


Zobacz Co Napisali Inni Zobacz Co Napisali Inni
CHRYSLER 2001-2007 +inne USA złącze antenowe ISO +kabel od RADOSŁAW LIGOCKI Data Dodania: czwartek, 02 styczeń 2014
CHRYSLER 2001-2007 +inne USA złącze antenowe ISO +kabel super przejsciówka polecam każdemu znajomemu bo warto pozdro dla całego sklepu

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Złącze do CHRYSLER 2002-2008 -różne modele od RADOSŁAW LIGOCKI Data Dodania: czwartek, 02 styczeń 2014
Złącze do CHRYSLER 2002-2008 -różne modele Towar zgodny tanio i szybko dostawa super niema się do czego doczepić

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Jeep CHEROKEE +LIBERTY 2002-2006+inne Ramka pod radio 1DIN od RADOSŁAW LIGOCKI Data Dodania: poniedziałek, 23 grudzień 2013
Jeep CHEROKEE +LIBERTY 2002-2006+inne Ramka pod radio 1DIN SUPER SZYBKO DOSTAWA I PRZEDE WSZYSTKIM NIE DROGO ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Kamera cofania do Kia CARNIVAL 2006-> +inne (ACS) od Rafał Lis Data Dodania: środa, 04 wrzesień 2013
Kamera cofania do Kia CARNIVAL 2006-> +inne (ACS) Wszystko w porządku, ramka zgodna z opisem +Złącze (kostka)ok, wysyłka dotarła w 2 dzień od wysłania..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Volkswagen 2004-> radio fabryczne 12Pin AUX+MiniJack od Przemysław Pach Data Dodania: sobota, 22 czerwiec 2013
Volkswagen 2004-> radio fabryczne 12Pin AUX+MiniJack Polecam w 100% posiadam golfa 4 z oryginalnym radiem delta 6 zakupiłem ten interfejs i wszystko dzia..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Skoda OCTAVIA-2 2004-2013 +inne Ramka pod radio 1DIN od Rafał Praniuk Data Dodania: środa, 29 maj 2013
Skoda OCTAVIA-2 2004-2013 +inne Ramka pod radio 1DIN Dokładnie to co widać na zdjęciu. Jakoś dobra, nie ma się do czego przyczepić. Zamówione w poniedzia..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Suzuki Grand Vitara 2005-> ramka #2 +mocow. pod radio 2DIN od Wiesław Trybus Data Dodania: środa, 08 maj 2013
Suzuki Grand Vitara 2005->  ramka #2 +mocow. pod radio 2DIN Super Szybko, sprawnie i solidnie Towar zgodny z opisem . Polecam!!!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Złącze do MITSUBISHI Carisma 1995-> +inne od GRZEGORZ CIUCIAS Data Dodania: czwartek, 25 kwiecień 2013
Złącze do MITSUBISHI Carisma 1995-> +inne recenzja dotycząca dostawy:towar zamówiony 23kwietnia o 18:57 dostarczony (priorytet za pobraniem) j..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
VW Golf II +Jetta II +inne Mocow. głoś. o śr.130mm DRZWI od Marcin Koślacz Data Dodania: czwartek, 18 kwiecień 2013
VW Golf II +Jetta II +inne Mocow. głoś. o śr.130mm DRZWI Bardzo ładne maskownice. Solidny wyrób, gruby plastik i metalowa siatka. Bez problemu pasują do moje..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Honda CIVIC 2003-2006 ramka SZARA pod radio 1DIN od Mirosław Migdalski Data Dodania: piątek, 12 kwiecień 2013
Honda CIVIC 2003-2006 ramka  SZARA pod radio 1DIN Zamówienie dostarczone w przeciągu 4 dni od dnia wysyłki. Paczka w stanie nie naruszonym. Ramka zgod..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Wyświetlono rekordy od 11 do 20 (z 274 znalezionych) Stron: [<< Poprzednia]   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 ...  [Następna >>] 
Sklep
Moje Konto
Zawartość koszyka
Zamówienie
Koszyk więcej
...jest pusty
Wyszukiwanie
 
Wpisz słowo aby wyszukać produkt.
Wyszukiwanie Zaawansowane
Recenzje więcej
Ford FOCUS-1 1999-2005 ramka EU ze schowkiem pod radio 1DIN
Witam. Paczę dostałem po 3 dniach. Montaż szybki i pasuje ja ..
5 z 5 Gwiazdek!
Bestsellery
01.Ford FOCUS-1 1999-2005 ramka EU ze schowkiem pod radio 1DIN
02.Złącze do FORD 1986-2006 różne modele +INNE
03.# Przejściówka antenowa DIN<->ISO
Nowości więcej
Jeep GRAND CHEROKEE 1996-2004 +inne Ramki pod głoś.165mm DRZWI
Jeep GRAND CHEROKEE 1996-2004 +inne Ramki pod głoś.165mm DRZWI
30,00PLN
Informacje
ZASADY i REGULAMIN ZAKUPÓW
Bezpieczeństwo
Kontakt
Zobacz cennik dostarczenia zamówionego towaru
Polecamy
 
Powered by: osCommerce
Polish language: osCommerce.waw.pl

Projektowanie stron internetowych: www.luczak.pl
Pozycjonowanie: www.luczak.pl
space
Cennik nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 par. 1 Kodeksu Cywilnego. Pomimo najwiekszej starannosci w opracowaniu informacji nie gwarantujemy, ze publikowane dane techniczne nie zawieraja bledów lub niescislosci, które nie moga jednak byc podstawa do roszczen. W przypadku watpliwosci prosimy o kontakt przed podjeciem decyzji.
Informujemy iż zgodnie z Kodeksem P.W.P. Art.156 pkt.1 ust.3 , nazwy producentów i znaki towarowe są ich prawną i zastrzeżoną własnością. Użyte są jedynie w celach informacyjnych do jakiej marki lub modelu samochodu produkt jest przeznaczony. Nie sugerujmy, że jest to produkt oryginalny producenta samochodu.
Ponieważ prowadzimy sprzedaż także w sklepie "nie wirtualnym" oraz innymi kanałami dystrybucji, dostępność niektórych produktów może ulec zmianie.